leizyb_kunst_hama_perler_kathrine_hojriis_1

Kunst i Hama-perler

Den maj 17 | i billedvæg, Hama, indretning, kunst, perler, stue | med 4 kommentarer

Jeg har langt om længe fået min perleplade op på væggen. Den er lavet af grafiker Kathrine Højriis, og jeg synes den er et fint supplement til denne lille billedvæg. Jeg kunne ikke lade være med selv at kaste mig udi Hama-perlernes verden, så har lavet et lille mini kunstværk til væggen i soveværelset. Er du nysgerrig kan du se billedet her på min Instagram-profil :o )

Pin It

4 Responses

  1. Binemor siger:

    Smukt Lisbeth

  2. ej hvor fint altså:-)

  3. Ej den er så smuk! Og smukt selskab til din umådelig flotte collage. Håber I nyder foråret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

« »

Scroll to top